Muziekcafé Oranje

meer dan een kleur...

Over ons

Welkom !

 

Wij zijn Miranda Dörenberg en Richard van Dijk

Miranda is een echte Weertse druif en Richard zag z'n wiegi in Rotterdam staan.

 

Samen zijn wij Muziekcafé Oranje begonnen, met als droom om  er het gezelligste kroegie van Weert en omstreken van te maken... We hebben voor een thema café gekozen omdat dit  ons wel aansprak.... een lekker knus Hollands feestcafé, waar iedereen  zich snel thuis gaat voelen door vele herkenbare elementen....muziek en sport... en saamhorigheid! Samen zingen, samen lachen, samen juichen en samen dansen! Vooral samen veel lol hebben...

Wij draaien voornamelijk muziek van ons kikkerlandje maar alle gezellige muziek en vooral all time klassiekers worden ook gewaardeerd. Hier schenken wij dan ook veel aandacht aan!! Dus niet gevreesd dat het te Hollands gaat worden....! En voor verzoekjes staan wij altijd open... Wij zijn aangesloten bij BCM met als leuk detail... de BCM request-app. Deze app is makkelijk te installeren op je smartphone waarmee je makkelijk in onze muziekdata-base verzoekjes kan aanvragen....deze komt dan (na goedkeuring) direct in onze speellijst! Wij hebben hier al vele positieve reacties op gehad.....vanzelfsprekend draagt dit  bij aan ONS feestje. Zo staan wij dan ook erg open voor ALLE muziekstijlen!

Onze  eigen voorkeur : "CLASSIC ROCK"  !!!!!

Maar toch.... het kan zomaar heel snel omslaan naar een veelal gewaardeerd Nederlands feestje......

Wacht dacht je van Guus Meeuwis met zijn Brabant, of de Toppers met zn medley's . De Vrienden van Amstel Live zijn onze favorieten.....maar vooral Andre Hazes die ons op de allergrootste meezingers heeft getrakteerd! Alles komt voorbij.....en wat ons kleine knusse café zo speciaal maakt....? Dat komt doordat wij veel live muziek laten horen en zien!

 Waar gebeurt dit nog....? Juist... bij ons!

 

Django Wagner, Nick en Simon, Frank van Etten, Jannes, Jan Smit, Marco Borsato en ga zo maar door...

Wat dacht je van onze oudjes? de Bintangs, Herman Brood, De Dijk, Shocking Blue...

De Palingsound? De Cats en BZN.. en onze eigen Classics hier uit de regio..

Of de nieuwe popgeneratie? Anouk, Dotan, Kensington en Douwe Bob?

Alles komt bij ons voorbij! Veelal met live beelden....... een nieuwe trend.....

 

 

Sport is voor ons ook belangrijk en zal ALTIJD uitgezonden worden. Denk aan de EK's / WK's en de UEFA cup ..... Darts , tennis, wielrennen en GP... noem maar op, bij ons altijd sport op TV... je hoeft dus niets te missen als je gezellig bij ons bent!

Het bitterballetje warm, de oranjebitter koud!

 

 Kom vooral eens binnen en kom samen genieten...!

 

 

 

 

 


 


 


 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   Gesloten
di  dinsdag:   Gesloten
wo  woensdag:   Gesloten
do  donderdag:   19:00-01:00
vr, za  vrijdag, zaterdag:   19:00-03:00
zo  zondag:   14:00-01:00